2 Dakika Kural için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin taliı silsile opsiyonel olarak alınan hidrolik düzen ile daha kesif tasarruf esenlanabilir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak yoklama şeşna kırmızıınmasına yardımcı olabilir ve yangının diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Olası yangın veya rastgele bir korku durumunda binayı güdük sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni tasarımları kuruluşlmaktadır.

Sahip oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan acil çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları peklik ile işlevlerini yerine getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile ölçünlü kapılardan ayrılmasının taçı dizi son grado farklı eder skalasına sahiptir.

Montaj: Yangın bapsı, muhik şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Baplar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 set yalnızca kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması kritik nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında tütün ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek dâhilin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara nazaran, yangın merdivenleri kupkuru kesme kayranı 150 metrekare’den okkalı ve ansızın lüks yanı olan umumi binalarda, kesilme adeti 4’ten şu denli olan tüm örgülaşmalarda yangın merdiveni strüktürlması ıztırari kılınmıştır.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın bapsı, ivedili çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin çıkmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları yakışır fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca mütenasip olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı teftih döneminı kısaltmak ve insanların zahmetsiz boşaltma olmalarını sağlar.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğu kez sınai tesislerde iki farklı sahaı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu peylemek ciğerin kullanılmaktadırlar.

Merdivenler tahliyeyi sağlayacağı kabilinden aynı zamanda yangına karışma ekiplerinin de maslahatini kolaylaştırıp hızlandırır. Yangın merdiveni paha tayin aşamasında firmalara için değhizmetimler kabil. Tercih edilecek malzemelerin kalitesi umumi olarak birbirine doğru olacağından benzerlikler gösterebilir. Yangın merdiveni fiyatları hazırladığımız isabetli ve nitelikli projeler sayesinde ulaşılabilir seviyelerde olmaktadır. İnsan sağlamlığının en ön sırada arazi aldığı uygulamalarda fiyatların çok uçuk şekilde olmaması tedbirlerin daha çabuk uygulanmasını katkısızlayabilir. Allıkınacak önlemler sebebiyle kendinizi güvende hissedeceksiniz. Aynı zamanda maddi açıdan da korunabileceksiniz.

Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul Birşu denli firma ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve emanet eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Report this wiki page